Pazartesi, Ekim 21

Devlet Bahçeli’den dikkat çeken açıklamalar: ‘AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele olmayacaktır’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin il başkanları toplantısında konuştu. 31 Mart için net bir şekilde konuşan Devlet Bahçeli, adayların kısa süre içinde açıklanacağını söyledi. Bahçeli, Diyarbakır’da bir caddeye Şeyh Sait’in adının verilmesiyle başlayan tartışmaya ilişkin ise şunları söyledi: “Hınıslı Sait haindir, döneminin baş teröristidir. Katildir, katildir, emperyalizmin hizmetkarıdır. Askerlerimize saldıran, halkı isyana kışkırtan kişiyi öven herkesle aynı çukurdadır. saldırılara öncülük ettiğini ve Kürdistan konusunda İngiltere’den destek isteyeceğini söyledi.” Dedi.

Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları:

“MHP BUGÜN ELİNDE DEV BİR MEŞALEYLE DURUYOR”

“Öncelikle MHP’nin hedeflerini Türkiye anlayışından sapmadan ileriye taşıyın. Örgütlerimiz çelik gibidir. Yalancı, gösterişçi olan ve bindiği dalı kesenlerin dikkatli olması ve önlem alması gerekir.”

Dava adamı aynı zamanda sevginin de göstergesidir. Sen her zaman bu bağlılığa layıksın. O çukurdan geçenler öldü, geriye sadece sizin gibi destekçilerimiz kaldı. Bir zamanlar ışığının söndüğünü düşünen MHP, bugün elinde dev bir meşaleyle ayakta duruyor. Bizim davamız Allah davasıdır, onların gerçek yüzleri ortaya çıkacak mı, yaşadıkları fırtınada yollarını kaybedecekler mi, daha neler olacak hep birlikte göreceğiz.

“SİYASETİN AMACI GÖNÜLLERİ KAZANMAKTIR”

Acılarımız kadar büyüdük, şehitlerimiz kadar büyüdük. Biz MHP’yiz. İnsanları yok ederek siyaset yapamazsınız. Siyasetin amacı gönülleri kazanmaktır. İnsanları üzerek siyasette ilerleme sağlanamaz. Kaybetmemek adına hatalara göz yumamayız. Zamanı ve yeri geldiğinde zor kararlar vermek zorundayız.

Türk tarihi bize göz ardı edemeyeceğimiz bir misyon yüklemiştir. 14 ve 28 Mayıs seçimleriyle yasama ve yürütme erkleri Halk İttifakı’nın başarılarını ortaya koydu. Daha sonra 31 Mart’ta seçimler yapılacak. 31 Mart eşiği güvenli bir şekilde geçilecek. MHP, 31 Mart’ı Türkiye’nin yeni yüzyılına ivme kazandıracak bir yer olarak görüyor.

“TARAFIMIZ NET VE DEĞİŞMEDİ”

Adaylık başvuruları dün sona erdi. Yakında adaylarımızı belirleyeceğiz. AK Parti ile müzakerelerde öncelik Türkiye asrıdır. Tarafımız bellidir ve değişmemiştir. Güneş gibi doğan Türk çağına da destek vereceğiz. Zaman içinde her şey değişip tersine dönse bile Türk milleti kıyamete kadar yaşayacaktır. MHP üzerine düşeni yapacaktır. Eğer vatanımızı ve milletimizi ön planda tutuyorsak bunu isteyerek yapmalıyız.

“SÖZ VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTUYORUZ”

Biz Cumhur İttifakı olarak büyük resme odaklanıyoruz. Cumhur İttifakı kararını verdi, anlaşmaya vardı ve 31 Mart’a yola çıktı. AK Parti ile çözemeyeceğimiz hiçbir sorun kalmayacak. Verdiğimiz sözü tutarız. Türkiye için çok çalışacağız.

Zehirli muhalefetin artık bir seçenek olmadığı bu dönemde Türk yüzyılını inşa etmeliyiz. Türkiye’deki köksüz ve kimliksiz muhalefetin durumu budur. Çağ Türk çağıdır. Felaket lekesini silmek, Türk devrine yapılmış müstesna bir hizmettir. Biz hizmetkarız.

“TÜRK HÜKÜMETİ ÖNÜNDE SORUMLU OLMALILAR”

Doğal olarak Somali cumhurbaşkanının oğlunun Türk yargısı önünde hesap vermesi gerekecek.

“TFF SÜRECİ YÖNETEMİYOR”

Hakemimize yapılan saldırıyı ön koşulsuz kınıyoruz. TFF süreci yönetemedi.

“HİNİSLİ SAİT DÖNEMİNİN TERÖR LİDERİDİR”

Hınıslı Sait bir haindir, döneminin baş teröristidir. O bir katildir, katildir, emperyalizmin hizmetkarıdır. Askerlerimize saldıranları, halkı isyana teşvik edenleri, saldırıları gerçekleştirenleri, Kürdistan için İngiltere’den destek isteyeceğini söyleyenleri övenler kendi mezarlarındadır. Diyarbakır’da bir caddeye Şeyh Sait adını vermek, Diyarbakırlı kardeşlerime hakarettir. CHP Genel Başkanı’nın açıklamasında neyi düzeltmeliyiz? Aziz Atatürk’ün mirasının yağmalanması nasıl açıklanır? CHP başkanı şehit acısını ne yapacak, nereye koyacak?

“HOŞGÜNÜN SINIRLARININ ÖTESİNDE”

Sosyal medya hesapları, tarikat küstahlıkları ve manevi dolandırıcılık gösterileri hoşgörünün sınırlarını zorluyor. Sistemik bir sorun olarak, deli gibi para harcayan, altın tozlu kahvesini yudumlayan utanmazların mantar gibi çoğaldığı belirtiliyor.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yıkım sırasında yan evin üzerine düştü!Yıkım sırasında yan evin üzerine düştü!
Gözaltına alınan fenomen Ece Ronay'ın telefonu inceleniyorGözaltına alınan fenomen Ece Ronay’ın telefonu inceleniyor
Bolu'da korku dolu anlar!  Av tüfeğiyle katliam yaptı, görüntüler ortaya çıktıBolu’da korku dolu anlar! Av tüfeğiyle katliam yaptı, görüntüler ortaya çıktı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber