Pazartesi, Ekim 21

Kim Milyoner Olmak İster’de Filistin sorusu! Kenan İmirzalıoğlu isyan etti

Kim Milyoner Olmak İster yarışma soruları ve yarışmacıların cevaplarıyla sık sık gündemde. Sonunda yarışmacı Eyüp İşler 1 milyon TL değerindeki soruyu yanıtlamayı başardı.

1 milyon TL’lik başvuru İsrail saldırılarına maruz kalan Filistin içindi. Soru şu: “İsrail, işgal altındaki Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasakladıktan sonra hangisi protesto sembolü haline geldi ve onları sokaklarda taşıyanlar bir süre tutuklandı?” Söylendi.

Yarışmacının “karpuz dilimi” cevabıyla doğru cevabı vermesinin ardından ünlü sunucu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu söz alarak Gazze’deki vahşeti anlattı.

keno

“HERKESE ZARAR VERİR”

Konuyla ilgili olarak Filistin’de yaşananlara ilişkin duygularını dile getiren Kenan İmirzalıoğlu, “Umarız o topraklara barış gelir ve sivil ölümleri son bulur. O sivillerin ölümü hepimizi üzer. Tüm dünya Gazze’deki sivilleri bir gözü kapalı, bir kulağı kapalı izliyor. Gerçekten.” “Onlar doğrunun yanında yer almıyorlar. Umarım kendilerini büyük gören ülkeler, insani ve vicdani bir şekilde sonuna kadar ulaşırlar. Oradaki insanlar için dua edelim.” dedi.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bu seferki gala tarzının tadı kötü çıktı!  İddialı seçimleriyle tanınıyorBu seferki gala tarzının tadı kötü çıktı! İddialı seçimleriyle tanınıyor
Dilan Polat'ın cezaevinde aylık harcayabileceği para miktarı belli oldu! Dilan Polat’ın cezaevinde aylık harcayabileceği para miktarı belli oldu!
Jahrein onu yakaladı ve feci şekilde dövdü!  O anlar olay olduJahrein onu yakaladı ve feci şekilde dövdü! O anlar olay oldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber