Pazartesi, Ekim 21

Son dakika | AK Parti ve CHP için ittifak mesajı! Bahçeli ilk kez gündeme getirdi: Altılı masa da destek versin

Son dakika: Politikanın yumuşatılması sürecini görüşen CHP lideri Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ikinci kez bir araya geldi. MHP lideri Devlet Bahçeli, toplantının ardından yaptığı ilk açıklamalarda gündem belirleyici mesajlar verdi. Öte yandan Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti davasına da değindi: “Milliyetçi Hareket Partisi, söz konusu davanın 1 Temmuz 2024’te görülecek duruşmasında mutlaka hazır bulunacak ve Türk yargısı nezdinde karanlık oyunları ve bu oyunların ekstralarını ele alacaktır.” mesajını verdi.

“MHP’YE YÖNELİK İFTİRA KAMPANYASINA DÖNÜŞTÜ”

Bahçeli’nin yazılı açıklaması şöyle:

“31 Mart yerel seçimlerinin ardından demokrasinin vazgeçilmez kurumları olan siyasi partiler arasında normalleşme ve yumuşama arayışına dayalı olarak Türk siyasetinde birçok bilinmeyenli yeni bir denklem kurmak istedikleri belirtiliyor. Çünkü her şey oluyor. milletimizin huzuruna.

Milliyetçi Hareket Partisi iyi niyetli, yapıcı, yol gösterici, milletten ve vatandan yana olduğu sürece, söz konusu ek ve özel diyalogları makul ve mantıklı bir şekilde değerlendirmekte kuşkusuz en ufak bir rahatsızlık duymayacaktır. Kutuplaşmanın ve kavganın hiçbir zaman sonu ve sonucu yoktur.

AA-20240514-34558541-34558531-MHP_TBMM_GRUP_TOPLANTISI

Milletimizin talep ve sorunlarına sağduyuyla kabul etmek, konuşmak, çözüm aramak ve bu hedefe ulaşmak siyasi partilerin asli ve öncelikli görevidir. Elbette hiçbir zaman bir şey söyleme veya karşı çıkma isteğimiz, isteğimiz olmayacak. Ancak gündemin ilk sırasında yer alan temas ve toplantı kaçakçılığının Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönelik bir karalama kampanyasına dönüşmesi izah edilemez.

Dikkat, ihtiyat ve titizlikle takip ettiğimiz yeni gelişmelerin gizemi ortaya çıktığında, aşağıdan beslenen başka hesapların, farklı beklentilerin varlığını gözlemliyor ve değerlendiriyoruz.

Televizyon ekranlarında, sosyal medya platformlarında ve gazete sayfalarında özellikle Milliyetçi Hareket Partisi’nin normalleşme ve yumuşama ortamına şaşı baktığı, şüpheyle yaklaştığı, hatta zarar verdiği sürekli dile getiriliyor.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ DAVASI: MHP DURUŞMADA KURULACAK

İddianame hazırlanan bir cinayet davasıyla milliyetçi-idealist hareketin itibarının yaygın bir şekilde katledilmesi, bu suikasta eşlik eden bazı isimlerin sürekli cilalanması ve üstelik bunların kapı kapı, ekran ekran taşınması. Hak ve hukuk arayışından çok, iç huzur ve sükunet atmosferini zehirleme girişimidir.

5435

Milliyetçi Hareket Partisi, söz konusu davanın 1 Temmuz 2024’te görülecek duruşmasında mutlaka hazır bulunacak ve Türk yargısı nezdinde karanlık oyunları ve bu oyunların ekstralarını ele alacaktır.

İç ve dış çıkarların, yıkım ortaklarının, siyasi istikrara aykırı ortamların, özellikle de Cumhur İttifakı karşıtlarının, partimizi suçlamak ve bir yol ayrımının inşasını sağlamak amacıyla kesintisiz faaliyet içinde oldukları açıktır. Aşkımız Türkiye, mensubu olarak şerefimiz ise büyük Türk milletidir.

Ne yaparsak yapalım, ne söylersek söyleyelim Türkiye’nin ve Türk milletinin menfaatinedir. Bu bağlamda Milliyetçi Hareket Partisi, emredilen normalleşme ve yumuşama ikliminin sürdürülebilirliğinin önünde bir engel olarak algılanıp anlatılıyorsa ve bu konuda geniş bir ittifak oluşturulmuşsa, sorumluluğumuz her türlü riski göze almaktır. vatanımızın ve milletimizin menfaati için fedakarlık yapmak ve gereğini sükunetle yapmaktır.

AK PARTİ İLE CHP ARASINDA İTTİFAK MESAJI! “MHP’NİN SAMİ ARZUSUDUR”

AK Parti içindeki hoşnutsuz kesimin suları sürekli bulandırması dikkate alındığında, diğer partilerin de desteğiyle AK Parti ile CHP arasında geniş bir ittifakın oluşması Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi dileği ve temennisidir. Altı kişilik masanın unsurları. Buna rağmen Cumhur İttifakına olan bağlılığımız ve TBMM’nin kanun tekliflerine desteğimiz kararlılıkla devam edecektir.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TAM DESTEK

Kaldı ki Cumhur İttifakı’ndan taviz vermemiz, geri dönmemiz, ondan vazgeçmemiz, ilke ve hedeflerinden vazgeçmemiz mümkün değildir. Şartlar ne olursa olsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağımızı, destekleyeceğimizi, onu kesinlikle yalnız bırakmayacağımızı herkes iyi bilmeli.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı görüşmelere, kurduğu ilişki ağlarına ve yaptığı ikili temaslara saygı duyuyor, bir kez daha feragat ederek hareket ediyor ve Devletlerini daha da rahatlatmak için tazminatsız inisiyatif alıyor ve bu tercihi paylaşıyoruz. Aziz milletimizin yanındayız.”Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Hastayı taşıyan ambulansın önünü kesenler tutuklandı!  İfadeleri ortaya çıktıHastayı taşıyan ambulansın önünü kesenler tutuklandı! İfadeleri ortaya çıktı
3 kişi öldü, çok sayıda kişi yoğun bakıma kaldırıldı!  Bir ili sarsan kazada yeni gelişme3 kişi öldü, çok sayıda kişi yoğun bakıma kaldırıldı! Bir ili sarsan kazada yeni gelişme
Dışişleri Bakanlığı'ndan Kuveyt'e taziye mesajı!Dışişleri Bakanlığı’ndan Kuveyt’e taziye mesajı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber