Cuma, Eylül 20

Kocanın, Dilan Polat’ın hayatına imrenen kadına şok tepkisi: “Engin’in şunu bunu yaptığını bize kanıtlıyorsunuz, kara para mı aklayalım?”

Sade Citizen adlı YouTube kanalında paylaşılan sokak röportajı sosyal medyada da gündem oldu.

“YAŞAMADIĞIMIZ HAYATA BAKTIĞIMIZDA MUTLULUK DUYARIZ”

Videoda röportaj veren kadın, Dilan Polat’ın ortaya çıkmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, hikayelerini de özlediğini söyledi. Kadın, hikayeleri izlerken mutlu olduğunu belirterek, “Yaşayamadığımız hayatı izleyince mutlu oluyoruz” dedi. Mikrofonu tutan adam bile bu cevaba şaşırdı, kadının sözlerinin şaka olup olmadığını sordu ama o da ikinci bir şok yaşadı. Kadın ciddiyetinin altını çizdi.

Ekran görüntüsü 2024-09-11 163834

EŞİYLE ZAYIF OLDU

Mikrofon kadının kocasına çevrildiğinde adam, “Ben onu hiç sevmiyorum, o halkın parasıyla çalışan bir sanatçı ve bunu görmüyor” dedi. dedi. Dilan Polat’ı taklit eden eşini, “Engin Polat gibi kara para mı aklayalım, biz de kara para mı aklayalım, devleti mi soyalım?” diye azarladı.

Ekran görüntüsü 2024-09-11 162043

Dilan Polat’ın uzun zamandır beklenen hikayeleri yayınladığı hesabının takipçi sayısı, tahliye haberinin ardından bir anda fırladı. Engin Polat’ın serbest bırakılmasının ardından sosyal medyaya geri dönen Dilan Polat’ın Instagram’daki takipçi sayısı 1 saatte 100 bin kişi arttı. Polat’ın mevcut takipçi sayısı 6,9 milyon olup, 7,1 milyon takipçiyle daha önce görülmemiş bir sayıya ulaşıyor.

Ekran görüntüsü 2024-09-11 161015

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom giriş