Salı, Ekim 22

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın F.Bahçe maçı sonrası canlı yayında itirafı! ”Galatasaray taraftarıydım…”

Trendyol Süper Lig’in dokuzuncu haftasında Samsunspor ile F.Bahçe karşı karşıya geldi. Maç, Karadeniz ekibinin son yarıda attığı golle 2-2 berabere sona erdi. Maçın ardından Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Ekol TV’den canlı yayında açıklama yaptı.

İşte Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın açıklamaları;

”TAMAM BİR GÖSTERİ”

Maçın son bölümünde atılan golde faul olup olmadığı yönündeki tartışmalara yanıt veren başkan Yüksel Yıldırım, şunları söyledi: “Attığımız golde faul yoktu. Bir dokunuş oldu ama İrfan Can Kahveci artistik bir şekilde hemen yere düştü. Bunları iyi yapıyor. Hakem faul çalmayınca hemen ayağa kalktı. Soner Aydoğdu harika bir gol attı. Daha sonra İrfan Can Kahveci kendini tekrar yere attı. Ne olduğu konusunda kafam karıştı. “Bu tam bir gösteri” dedi.

”GALATASARAY’I DESTEKLEDİM”

img_15957695040

Galatasaray taraftarı olduğunu belirten Yıldırım, şunları söyledi: “Fenerbahçe medyası bir aydır benimle tartışıyor! Geçmişte Galatasaray’ı desteklemiştim, bunu saklamanın bana bir faydası olmaz. “Fenerbahçe’den puan alırsak taşlar hareket eder” dedim. dedi.

”İPTAL EDİLMİŞ olsaydı… İPTAL EDİLİRDİ”

Son Dakika-Şok-Fenerbahçe-Samsunspor-Beraberlik-Capti-5

Açıklamalarına devam eden Yıldırım, şunları söyledi: “İkinci golümüz verilmeseydi hakemleri eleştirirdim. İkinci sarıdan sonra kırmızı kart verilmedi. Yaptırım var veya yok. Top Amrabat’ın eline çarpıyor, Amrabat ağzını bile açamıyor. “Yüzünün şeklini görüyoruz” dedi.

”FENERBAHÇE 1 PUAN ALDIK, 2 PUAN KAYBETTİK”

20102024233246_38b8a39ab783f3d57fceb47ef2e8ecbd

Yıldırım, F.Bahçe’nin 1 puan aldığını sözlerine ekleyerek, “Dün akşam maçı izledikten sonra sinirlenen bizdik. F.Bahçe 1 puan aldı, 2 puan kaybettik” dedi.

”SMAİL KARTAL FENERBAHÇE’Yİ DAHA ÇOK ZORLADI”

Fenerbahce-İsmail-Kartal-1140x720

“İsmail Kartal Fenerbahçe’ye mi yoksa Jose Mourinho Fenerbahçe’ye mi daha çok ilham verdiniz?” Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise şu soruya yanıt verdi: “Geçen yılki F.Bahçe maçı bizim için daha zordu.” diye yanıtladı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber