Salı, Ekim 22

Halil Umut Meler’e yumruk attı! Savcı, Faruk Koca davasına ilişkin mütalaasını açıkladı… – Spor Haberleri

Hakem Halil Umut Meler’e yumruk atan Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca, “tehdit ve sakatlama” suçundan cezalandırıldı. Duruşma 11 Kasım’a ertelendi.

NE OLDU?

MKE Ankaragücü kulübü başkanı Faruk Koca, geçen sezon 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından sahaya koşup hakem Halil Umut Meler’e yumruk attı. Darbeyle yere düşen Meler’e bazı kişiler tekme attı. Batı Ankara Başsavcılığı, maç sonrası sahaya çıkan ve hakeme şiddet uygulayan tüm şüpheli ve taraftarlar hakkında “6222 sayılı şiddetin önlenmesine ilişkin kanuna aykırılık” suçundan soruşturma başlattı. ve Sporda İsyan’ ve ‘kamu görevlisini kamu görevi nedeniyle yaralama ve tehdit etme’.

“AMACIM YÜZÜNE TÜKÜRMEKTİ”

Halil Umut, Meler'e yumruk attı Savcı, Faruk Koca davasına ilişkin mütalaasını açıkladı...
Soruşturma kapsamında aralarında Koca’nın da bulunduğu 3 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Faruk Koca savunmasında, kendisine yöneltilen suçlamayı kabul etmediğini belirterek, “Bu olay hakemin hatalı kararlarından ve provokatif davranışlarından kaynaklanmaktadır. Amacım hakeme sözlü tepki vermek ve yüzüne tükürmekti” dedi. O anda hakemin suratına tokat attım. Verdiğim tokat kırılmaya neden olmadı. “Verdiğim tokatın ardından hakem yaklaşık 5-10 saniye hareketsiz durdu, ardından yere düştü ve kalp rahatsızlığım nedeniyle beni hemen olay yerinden uzaklaştırdı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber