Pazartesi, Eylül 16

“Bitcoin’in düşüşü yatırımcıların yarattığı korkuya dayanıyor”

Bitcoin teknoloji şirketi Jan3’ün CEO’su Samson Mow’a göre, yatırımcının BTC fiyatının 40.000 dolar seviyesine döneceği yönündeki tahminleri, herhangi bir teknik temelden ziyade korkudan kaynaklanıyor.

6 Eylül tarihli bir X gönderisinde biçin “Bitcoin’in 0,04 milyon dolara düşeceğini söyleyen ayıların tahminlerinin kendi korkuları dışında hiçbir dayanağı yok.” diye yazdı.

Mow, Bitcoin’in “kolayca” 100.000 dolara ulaşabileceğini söylüyor

Bitcoin (BTC) son yedi gün boyunca 60.000 doların altında işlem görse de Mow, ABD hükümetinin her gün borcuna ödediği önemli miktardaki faizi ve BTC’yi elinde bulunduran şirketlerin sayısının giderek artmasını gerekçe göstererek fiyatın kolayca altı haneli rakamlara ulaşabileceğine inanıyor. .

“Bitcoin kolaylıkla 100.000 dolara kadar çıkabilir. “Bitcoin stratejik rezervleri, tahsis edilmiş emeklilik ve satın alma şirketleri tarafından destekleniyor” dedi.

Makroekonomik Kaynak Kobeissi’nin Mektubu, ABD hükümetinin borcu için ödediği günlük 3 milyar dolarlık faizin “10 yıl önce ödenen tutarın üç katı olduğunu ve sadece iki buçuk yılda iki katına çıktığını” ekliyor.

Kobeissi Mektubu: “Borç krizi yetersiz bir ifadedir.” diye yazdı.

Temel bilgiler zamanla “kazanır”

Mow, korkuya dayalı piyasaların yalnızca kısa vadeli bir sorun olduğunu ve temellerin eninde sonunda galip geleceğini söyledi.

“Korku piyasayı harekete geçirebilir mi? Kesinlikle. Ancak bu hiçbir zaman uzun sürmez çünkü zamanla temeller kazanır. “FTX gibi daha büyük dolandırıcılıklardan bazılarını çözmek bile fiyatları düşük tutamaz” dedi.

İlgili: Bitcoin 55.000 doların altına düşerse bu 3 BTC fiyat seviyesine bakın

CoinMarketCap verilerine göre 30 Ağustos’tan bu yana 60.000 dolar seviyesinin üzerinde işlem görmeyen BTC şu anda 53.824 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin son 30 günde değerinin %5,75’ini kaybetti. Kaynak CoinMarketCap

Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi “aşırı korkunun” seviyesini gösteriyor. 5 Eylül’de Cointelegraph, birçok analistin önümüzdeki günlerde 50.000 doların altında olası bir fiyat düzeltmesi konusunda uyarıda bulunduğunu bildirdi.

Mağaza: Yardım! Ailem kripto toplayıcı Pi Network’e bağımlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu
Antalya Haber
meritking casibom